Richard Dijkstra

"Zoek naar kansen en laat jezelf zien!"


Richard Dijkstra is afgestudeerd en nu directeur Pluimvee bij For Farmers. "De agrarische sector is een prachtig om in te werken. Hardwerkende mensen met een eerlijk verhaal. Ik ben trots om dagelijks een bijdrage te kunnen leveren aan de productie van hoogwaardig voedsel."

Switch
"Ik ben opgegroeid op een melkveebedrijf en ben na mijn studie & mastergraad bij Hogeschool Van Hall Larenstein (HVHL) aan de slag gegaan in de agrarische sector. Ik ben begonnen als voorlichter en vervolgens doorgegroeid naar productmanager. Daarna ben ik terug gegaan naar de commerciĆ«le kant als verkoopleider Melkvee en inmiddels ben ik werkzaam als directeur Pluimvee - een switch van diersoort dus."

Proactief
"Belangrijke zaken die ik vanuit mijn studie heb opgepikt zijn conceptueel denken, verbanden leggen en bouwen aan en onderhouden van een netwerk. Proactiviteit en durven te ondernemen zijn hierin sleutelwoorden. Wacht niet af, maar zoek naar kansen en laat vooral jezelf zien: wees proactief!
ForFarmers is een groeiend bedrijf met een no-nonsense cultuur en volop in ontwikkeling. Mensen met ambities krijgen hier daadwerkelijk kansen en kunnen zichzelf volop (persoonlijk) ontwikkelen."

http://www.werkenbijforfarmers.nl/

Meer weten?
Opleidingsinformatie Bedrijfskunde en Agribusiness