Marieke Zandvliet en Fabiënne Jager

"Dit is een hele mooie kans om vier maanden bij een grote bank in het buitenland te kunnen werken."


Werken bij een Nederlandse multinational in Australië? Marieke Zandvliet en Fabiënne Jager, beiden studenten Bedrijfskunde en Agribusiness in Leeuwarden, ervaren nu al hoe dat is! Ze lopen stage op het Rabobank hoofdkantoor in Sydney.

Mooie kans
“Dit is een hele mooie kans om vier maanden bij een grote bank in het buitenland te kunnen werken", vertelt Marieke. "We krijgen van alles te zien binnen de verschillende afdelingen van het bedrijf en leren veel mensen kennen. Binnenkort gaan we naar een van de branches om boerderijen te bezoeken. Mijn taak is om onze stagebegeleider te helpen bij het opzetten van een Community Engagement strategie voor de Rabobank."

Erg leerzaam
"Het is de bedoeling dat we een manier vinden waarop het bedrijf kan bijdragen aan het welzijn van de samenleving, voornamelijk gericht op de plattelandsgebieden van Australië. Ik help hem bij zijn presentaties en mag meetings met andere bedrijven bijwonen. Ook werk ik enquête gegevens uit en doe ik veel research naar dit onderwerp. Tot nu toe erg leerzaam! Daarnaast bevalt het leven in Sydney ons erg goed. We wonen vlakbij het kantoor, dus midden in het centrum van deze bruisende stad!"

Meer weten?
Opleidingsinformatie Bedrijfskunde en Agribusiness

Marieke Zandvliet en Fabiënne Jager
Rabobank hoofdkantoor in Sydney
Blue mountains in Australië