Vu Huyen Tran Duong

"Ik heb mijn passie gevonden"


Vu Huyen Tran Duong, studeerde International Business bij Hogeschool Van Hall Larenstein (HVHL). "Tijdens mijn studie vond ik het erg leuk om met studenten met verschillende culturele achtergronden te werken. Dit verbreedt je visie op het gebied van bedrijfsculturen in andere landen. Mijn ambitie is om als supply chain planner te gaan werken en later wil ik graag andere jonge ondernemers inspireren om een echt duurzaam bedrijf op te zetten."

Duurzaamheid
"Ik heb gekozen voor International Sustainability Management (ISM) omdat duurzaamheid alsmaar belangrijker wordt in ons hedendaagse leven", vertelt Tran. "Ik had meteen al een sterk gevoel dat ik door deze minor veel over mezelf zou leren en dat ik erachter zou komen wat ik later wilde worden. Door de minor werd ik nog enthousiaster over duurzame ontwikkeling in het bedrijfsleven en ik kijk er naar uit om straks bedrijfsprocessen op een duurzame manier te optimaliseren."

Goede keuze
"Ik heb echt van mijn studie International Business genoten! Ik vond er mijn passie en was erg enthousiast dat ik steeds meer leerde. Mijn vaardigheden zijn tijdens de opleiding sterk ontwikkeld en het was het interessant om met mensen samen te werken die vanuit zakelijk oogpunt een heel andere manier van denken hebben. Ik ben erg enthousiast over Supply Chain Management en vind het fascinerend hoe ik de kennis van andere vakken, bijvoorbeeld van Business and Natural Resources Management, hier ook in kan toepassen."

Internationaal
"Ik vond het leuk om samen te werken met andere internationale studenten en zo van hun cultuur te leren. Door het studeren in een internationale omgeving leerde ik veel over bedrijfsculturen in andere landen. Sinds mijn studie, zijn mijn competenties op het gebied van leiderschap, organisatie, planning en bedrijfscommunicatie enorm verbeterd! Ik wil mij verder ontwikkelen op het gebied van supply chain planning en duurzame bedrijfsontwikkeling. Mijn ambitie is om te gaan werken als supply chain planner en de activiteiten binnen de supply chain te optimaliseren. Later wil ik graag andere jonge ondernemers inspireren om een echt duurzaam bedrijf op te zetten."

Tips voor toekomstige studenten
"Nieuwsgierigheid en ruimdenkendheid zijn erg belangrijk als je in een internationale omgeving gaat werken, vooral als het gaat om onderwerpen die met duurzaamheid te maken hebben. Verder is een proactieve houding ook heel belangrijk bij het plannen van je studie en je schoolprojecten."

Meer weten?
Opleidingsinformatie International Business